BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]

CRÒNICA MINI BLAU FEMENÍ VS. BÀSQUET PÀLCAM B


21 de Juny de 2021


El partit d'avui ha estat una clara oportunitat per experimentar. Amb una dinàmica extremadament centrada en el foment del joc col·lectiu, la trobada dels dos equips ha estat resultat d'una bona organització i una molt bona forma de joc. Una majoria dels tirs acabaven en la cistella, i a causa d'això hem pogut contemplar una barreja entre la diversió i el bon bàsquet.

Tot i això, cal tenir en compte que les altres jugadores, tot i estar ben entrenades, han estat claríssimament superades. Pot ser degut a la diferència d'edat. Exactament per aquest motiu, ha tingut mèrit la bona actuació de l'entrenador, permetent el joc variat on totes les jugadores han tingut diverses oportunitats per lluir-se i/o sortir de la seva zona de confort.

Sobretot cal destacar l'agilidesa i a la capacitat de totes les jugadores, que ens han brindat als espectadors jugades totalment artístiques com les fetes per la jugadora número 29 o la 13 (amb els seus arriscats llançaments que en entrar, acabaven amb cridòries del públic). I remarcar també la bona posició de la número 14, aprofitant el seu avantatge en altura per garantir la pilota a l'inici de cada part en la qual jugava al nostre equip.

Com he mencionat, la passió de l'entrenador ha sigut mostrada en múltiples ocasions regalant tot un espectacle motivacional tant per les jugadores com pels mateixos espectadors.

La màgia del partit ha estat posada a pràctica en la sisena part. Després d'una cinquena part prou tranquil·la, la sisena part ha estat tota una revolució amb l'impressionant resultat de 21 a 1, a favor nostre.
Finalment, concloure aquesta crònica amb el següent: Sí que és cert que BAM és l'equip, però BOOM és el que ha sigut el partit.

Corresponsal: Arnau, germà de la Mar

Bottom Ad [Post Page]