CRÒNICA SÈNIOR A MASCULÍ VS. CAMPING BIANYA ROSER B

17 d'Abril de 2021

L'Ateneu s'ha presentat a l'estació del Nord amb les baixes de Fabra i Boix, però amb la determinació de corretgir errades passades i millorar el joc col·lectiu.

El bon treball de la setmana s'ha vist reflectit des d'un bon inici.

En aquesta ocasió hem estat nosaltres els qui colpejàvem abans (11-25 en el primer quart).

En el segon quart ha arribat l'habitual davallada (26-31, min. 17), tot i que un petit parcial en el final del quart ens ha permès conservar un avantatge de 10 punts arribat el descans de la primera part (30-40).
En la represa novament han aparegut vells 'fantasmes' que ens han desdibuixat: un parcial local 10-2 a cavall entre el tercer i el darrer quart permetia a Roser posar-se per davant (52-50) i ens ha fet saltar totes les alarmes.

En aquesta ocasió, però, no ens hem arronsat: després d'uns minuts d'intercanvis de parcials per ambdós costats, a falta de cinc minuts hem recuperat el nostre millor joc a partir de bones accions defensives per acabar tancant un partit vibrant amb 32 punts anotats en el darrer quart i segellant la primera victòria en aquesta especial 2a catalana.

A ressaltar els 12 triples encistellats pel nostre sènior, involucrant fins a sis jugadors diferents.

(Corresponsal: Entrenador)