BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]

CRÒNICA SÈNIOR A MASCULÍ VS. CE LA MARINA

8 de Mai de 2021

El sènior masc. A del BAM ha aconseguit la seva segona victòria a una pista que fins ara sempre havia resultat inexpugnable: la del CE La Marina. Encadenant així dues victòries consecutives i ambdues a domicili.

D'acord amb l'escalfament que hem fet -donant l'esquena a alguns bons hàbits que ja tenim adquirits- l'inici de partit una vegada més ha estat decebedor. En els dos costats de la pista.

En el minut 12 el marcador mostrava un 22-10 que reflectia aquest fet. A mesura que hem pogut escalfar motors (amb el partit ben començat) i apujar el nivell d'intensitat hem encadenat un seguit de bones accions per arribar al descans per davant (27-29). En la represa la tònica del partit ha estat la igualtat amb un cert domini local i amb les defenses imposant-se a l'encert ofensiu (parcial de 15-11 al final del quart).

Per moments, en aquest tercer quart hem plantejat una defensa zonal per mirar de canviar dinàmiques, la qual ens ha deixat bones sensacions. La igualtat s'ha mantingut fins al minut 6 (49-49). En aquest punt hem recuperat la zona prèvia i hem pogut encadenar algunes accions favorables (parcial 0-10) que a la fi ha resultat incontestable per als locals.

Si bé tenim coses a millorar, estem satisfets d'haver superat un partit en què hem anotat menys triples que el rival (5 per 7 dels locals), dada -la dels triples anotats- que no s'havia donat en el que duem de temporada. Encarem la setmana amb la vista posada en igualar el nostre còmput de victòries i derrotes (2-3 actualment), encadenant la que seria la notra tercera victòria consecutiva i estrenant-nos, així, com a locals.

(Corresponsal: Entrenador)