BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]

CRÒNICA JUVENTUT LES CORTS - PRE - INFANTIL MASCULÍ

21 de Novembre del 2022

Partit dominical en la visita al camp del Joventut les Corts. Una victòria del BAM serviria per apropar-nos a la part alta de la taula classificatòria.

El partit ha començat lent i amb pocs punts, situació en la que sembla que els nostres nois es senten més còmodes, i l'igualtat del marcador inicial ho confirmava. Però només començar el tercer quart, ens ha obligat a demanar un temps mort per intentar parar el que un parcial de 6 a 0 en menys d'un minut augurava. El partit havia canviat. El ritme i la velocitat havia augmentat. El Joventut les Corts ens començava a superar en gairebé totes les accions per físic i intensitat, situant-se amb 19 punts a favor al final de la primera part. Un partit ràpid i de molts punts no ha beneficiat al BAM, que ha intentat, amb empenta i poc encert, reduir la diferència sense èxit, acabant amb l'il·lusió de situar-nos tercers amb un contundent resultat final de 67-34 a favor dels locals.

Ara toca passar pàgina, aprendre dels errors i apel·lar a l'esperit de lluita i superació del BAM per aconseguir una victòria la jornada que ve.