BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]

CRÒNICA PRE-INFANTIL MASCULÍ - AB PREMIÀ

6 de Març del 2023

* El nostre equip avui tenia partit complicat, amb el segon classificat . El rival sense cap derrota en la classificació, com nosaltres, ha posat les coses difícils. Els nostres jugadors han començat a tope tant en defensa com en atac. Mica en mica el cansament es feia notar i el joc ha acabat amb moltes interrupcions, als últims minuts de l'últim quart el contrari ens ha fet molt mal amb varis triples  i molt encert amb els tirs lliures que ens ha fet perdre la concentració i els nostres han perdut varies pilotes que el premià ha aprofitat per acabar amb el marcador al seu favor.Ha estat un bon partit. Seguim!!

Crònica escrita per l'Ivan i la seva mare.

* Avui teníem un plat fort: els dos únics equips invictes en un duel per liderar la classificació.

El partit no ha defraudat! S'enfrontaven l'equip amb més punts a favor, el Premià, contra el de menys punts en contra, el BAM. El millor atac contra la millor defensa. Els nostres nois han sortit endolladíssims concedint a únicament 10 punts en els tres primers quarts, arribant a un còmode 24 - 10 a favor. El partit semblava controlat, però gràcies a un bon encert de cara a cistella, sobretot en tirs de tres, el Premià ha escorçat aquesta diferència a quatre punts al final del setè quart, al que s'ha arribat amb un ajustat 49 - 45. Com els grans partits que creen afició, tot es decidiria a l'últim quart. I aquí és on el nerviosisme dels nostres jugadors i l'empenta final dels del Premià ha fet girar la truita a favor de l'equip que venia de pujada culminant una remuntada que uns quarts abans semblava difícil. El 54 - 60 final dona el lideratge provisional a un lluitador Premià. No obstant, la bona primera part i la minsa diferència de punts, ens fa pensar que els nostres jugadors poden tornar a capgirar la truita, per acabar gaudint del suculent plat de la victòria. I TU I TU, BAM!