BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]

Fes bondat i queda't a casa


Amb la darrera comunicació del Govern, informant que Catalunya passa d'estar en una fase de prealerta a una fase d'alerta preventiva, la secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física (SGAEF) ha comunicat al sector esportiu català (públic, associatiu i privat) tota una sèrie de recomanacions preventives.

L'objectiu principal del Bàsquet Ateneu Montserrat és mantenir la salut de tots/es els/les integrants del club i de totes les famílies vinculades al mateix. És per això, que ens adherim en les mesures indicades pel SGEAF i que passem a detallar-vos a continuació:
  • Ajornem o suspenem qualsevol celebració i festes relacionades amb el nostre esport, el bàsquet, i que poguessin estar planificades per la Comissió Social del BAM durant el mateix període de temps.
  • Els entrenaments i els partits de totes les categories queden suspesos fins a nou avís.
  • Des de la Junta Directiva del club confiem plenament en que entre tots els amants de l'esport en particular, i la ciutadania en general, serem capaços de superar aquesta crisi, com ja s'ha fet en altres ocasions. 
  • Demanar a totes les persones que formem part d'aquest club que actuem amb el màxim de sentit comú, coherència i adoptant les mesures d'higiene i seguretat que les diferents institucions han anat especificant les darreres setmanes.
El BAM, per la seva banda, està prenent totes les recomanacions i precaucions existents vetllant pel que hem indicat abans com el nostre objectiu principal.

Rebeu tots i totes una cordial salutació.

Atentament, 


Bottom Ad [Post Page]