BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]


Comunica't de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)


Ajornat l'inici de totes les competicions organitzades per la Federació Catalana de Basquetbol durant 15 dies seguint les indicacions de les autoritats competents.


Seguint les indicacions i recomanacions de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física (SGEAF) així com les autoritats sanitàries, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ajorna l'inici de totes les seves competicions, d'àmbit català, durant 15 dies i dins les mesures extraordinàries per contenir l'expansió de la pandèmia causada per la Covid-19. Aquest ajornament afectarà, cada cap de setmana, a 100 partits i un total de 30.000 participants.


Aquesta decisió s'ha pres dins la situació d'excepcionalitat a causa de la Covid-19, i tot seguint les recomanacions de les autoritats competents; revisable segons l'evolució de la situació epidemiològica per coronavirus. La mesura però, no afectarà la pràctica i desenvolupament dels entrenaments dels equips dins els seus clubs. Els Campionats de Catalunya com els Campionats de Promoció arrencaran, si les autoritats així ho indiquen i autoritzen, el cap de setmana del 31 d'octubre i 1 de novembre amb la disputa de la 3a jornada i 1a jornada respectivament.


- COMUNICAT Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física


La Federació Catalana de Basquetbol seguirà en contacte amb els representants de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física i es mantindrà atenta a qualsevol altra recomanació que s'indiqui per part d'ella o de les autoritats competents.


Una vegada més demanem als clubs afiliats comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures que són en benefici de tots i totes.



Des del club volem informar que els entrenaments de totes les categories seguiran produint-se en els seus horaris habituals, seguint estrictament les mesures de seguretat estipulades als protocols del club.

Bottom Ad [Post Page]