BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]


Des del BAM us informem que, seguint les indicacions del PROCICAT i de la FCBQ com hem fet sempre des de l'inici de la pandèmia, es podrà jugar a bàsquet i es reprendran les competicions.


- Inici 20 i 21 de març

Equips majors de 16 anys. La primera jornada es disputarà al Poliesportiu Municipal de l'Espanya Industrial, diumenge al matí a porta tancada.

- Inici 27 i 28 de març

Equips de bàsquet base menors de 16 anys, tant masculins com femenins.


Podeu trobar més informació: https://www.basquetcatala.cat/


Protocols i infografies publicades per la Federació Catalana de Basquetbol: https://www.basquetcatala.cat/normatives/covid


Així mateix anirem publicant al web del nostre club tota aquella informació que es vagi actualitzant pel vostre coneixement: https://www.basquetbam.cat/


En relació a poder assistir com a públic, ja se us va informar que no serà viable als partits de local, així com l'ús de vestidors que de moment romandran tancats. L'ús de la mascareta serà obligatori durant tot el temps de durada del partit excepte quan el jugador es trobi jugant.


Recordem les mesures preses mesos enrere en quant a la resta de recomanacions sanitàries: 

https://drive.google.com/file/d/10bvzN7GAUPgusp9Afw9XDzFGMaAc3hhS/view

https://drive.google.com/file/d/1Quo6VogPE_gdCViW2J1OgU_q7S9xai5B/view


En els propers dies seguirem informant-vos d'altres mesures que estem treballant des de la Junta del club per tal de buscar les millors opcions per a tothom, i poder seguir amb aquesta represa de competicions amb totes les garanties de seguretat i salut.


Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment, 

La Junta Directiva BAM.


Bottom Ad [Post Page]