BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]

Ja està oberta la 2a convocatòria per sol·licitar les subvencions del curs esportiu en edat escolar de la ciutat de Barcelona 2021-2022. Del 6 al 22 de novembre es podrà tornar a demanar. L'objectiu d'aquestes subvencions és que cap infant i adolescent es quedi sense fer pràctica esportiva per qüestions econòmiques. És per això que s'ofereix a les famílies amb rendes més baixes l'oportunitat de sol·licitar un ajut per la pràctica esportiva extraescolar.


Les persones sol·licitants de la primera convocatòria que no tenen la beca atorgada, però que compleixi els requisits establerts a les bases, cal que autoritzi a l'entitat (model annex1) a presentar-se a una segona convocatòria i permetre a l'administració utilitzar la informació de les dades que ha introduït a la primera convocatòria per a la sol·licitud de la segona.


Els ciutadans que no van sol·licitar ajut a la primera convocatòria o ho van fer fora del termini establert i volen ajut, poden sol·licitar-ho a través del portal de tràmits específics i seguir les instruccions de la primera convocatòria. http://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/tramit/20200001413


Clica a la imatge per accedir al portal de l'ajuntament de Barcelona i poder seguir les passes per sol·licitar la subvenció.



Les dates més significatives d'aquesta 2a convocatòria són:
- 6 - 22 de novembre: Període de sol·licitud de subvencions
- 10 de desembre (provisional): Comunicació de la resolució d'atorgament a les famílies (via SMS)
- 10 - 22 de desembre: Al·legacions a la resolució

El període de sol·licitud és del 6 al 22 de novembre del 2021. S'haurà de demanar el codi del club enviant un correu a info@basquetbam.cat

Adjuntem també un document informatiu per facilitar la sol·licitud de la subvenció.

Bottom Ad [Post Page]