BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]

Dissabte 27 de novembre de 2021, al punt de migdia, el Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM) va retre homenatge al jugador més veterà de tots els seus veterans, Pasqual Jardí i Cabedo, en ocasió del seu centè aniversari.
L'acte, celebrat al Blau Arena, la pista de bàsquet de l'Ateneu Montserrat, va comptar amb l'assistència de velles i no tan velles amistats de Pasqual Jardí, i de joves jugadores del BAM que hi esperaven per a disputar un partit.
Josep Figuera, president del BAM, glossà la figura de Jardí, jugador i entrenador en una època esportivament prou reeixida, els anys quaranta i cinquanta del segle XX.
Figuera va referir alguna anècdota de Jardí, en posà de relleu la fidelitat a un únic club i li va fer lliurament d'una placa commemorativa dels 100 anys que complia l'homenatjat.
Seguidament, Ferran Aril, president de la Federació Catalana de Bàsquetbol li va fer a mans una medalla de dita federació i va expressar la satisfacció d'assistir en actes com aquest on es fa reconeixement d'una trajectòria esportiva exemplar.
Finalment, Pasqual Jardí, admetent un sentiment d'emoció, va destacar la sort d'haver aconseguit la fita centenària amb salut i va donar les gràcies al BAM i a les amistats presents. 

Bottom Ad [Post Page]