BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]

CRÒNICA CE LAIETÀ - INFANTIL BLAU MASCULÍ

03 de Març de 2024

Partit per la segona plaça i triple com a carta de presentació del BAM. El triple no ha estat una anècdota. L'allau "AUH AUH" del BAM ha obligat l'equip local a demanar un matiner temps mort, dels de "BON DIA!", per parar la ratxa de 0 - 9. El mal ja estava fet i el primer període s'ha tancat amb un favorable 6 - 15. Però això és nivell A, i el Laietà ha aconseguit reduir el seu desavantatge a un ajustat marcador de 29 - 30 a la mitja part. Quedava clar que hauríem de suar la samarreta, avui groga, per emportar-nos una victòria vital per la lluita en la zona alta de la classificació. Xerrada al descans i sortida demolidora, on el BAM ha arribat a superar la barrera dels deu punts d'avantatge en molts moments, per acabar el cinquè període amb un marcador favorable de 36 - 45. Començava l'últim període. Últims vuit minuts i nou punts per sobre. L'equip local surt amb tota l'artilleria pesant per assolir la remuntada. Final de partit dels que creen afició, però no apte per cardíacs. Un triple del BAM en els minuts finals, quan l'equip local estava a punt de culminar la remuntada, un temps mort per planificar l'última possessió, i un tir lliure a manca de 12 segons, quan el Laietà havia aconseguit tornar a posar-se a un punt, ha fet que es desfermés l'alegria amb el xiulet final del partit, després de viure en càmera lenta l'intent de triple fallat d'un digne rival com ha estat el Laietà. Una victòria per somiar desperts. I TU I TU BAM!

Crònica escrita pel David, pare del Gerard.