BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]

CRÒNICA JÚNIOR GROC MASCULÍ - CÍRCOL B

21 de Gener de 2024

Magnífic partit el que ens han ofert els nostres nois aquest matí en el partit que els enfrontava amb el Círcol B, segon classificat de la lliga.

Els dos primers quarts han estat força imprecisos per part del Bam , amb bastants errors no forçats i decisions  precipitades que els ha condemnat a arribar al descans amb un desaventatge de 20 punts ( 27-47). Aquest resultat no feia justícia al gran esforç que han fet els nois, deixant-se la pell en cada jugada.

Però tot ha canviat després del merescut descans.

Un tercer quart molt  intens, elèctric, amb una defensa en zona molt seriosa,  ha tret de polleguera a l'equip rival sumat a un gran percentatge d'encert en el tir que ha permès fer un parcial de 23-7, per posar-se per davant per primer cop en el partit.

Durant el decisiu últim quart, gràcies a un ritme alt en  defensa  i bones decisions en atac,  ha mantingut al Bam dins el partit en tot moment, fent suar de debò al segon classificat de la lliga. A falta de 3 minuts el resultat estava empatat. Finalment el Círcol B ha acabat decantant el partit al seu favor (63-73)

Només resta felicitar a l' entrenadora i als jugadors per el gran partit que ens han brindat demostrant que, si es juga intens i amb un ritme alt de pilota i solidaris com un equip,  son capaços de guanyar a qualsevol equip.

Us esperem el proper diumenge 28 de gener a les 12:30h al nostre palau, on ens enfrontarem al  Bàsquet Ceissa. Salut i moltes cistelles!