BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]

CRÒNICA SÈNIOR A MASCULÍ VS. CB SANT JOAN DESPÍ

28 de març de 2022

Victòria de prestigi del Sènior A Masculí que permet certificar el bitllet a les fases d'ascens a Primera Catalana. L'equip continua intractable en aquesta segona volta, aquest cop davant un rival sempre dur com és Sant Joan Despí. En un matx on la tònica van ser contactes constants, l'encert des del 4,60 (29 tirs lliures anotats) va acabar sent determinant.

Després d'uns primers minuts on costava anotar, es tancava un bon primer quart (22-12). Les forces es tornaven a igualar abans del descans (37-33).

A la represa, el Sant Joan Despí aconseguia capgirar el marcador fins al 46-47 al final del tercer període, fet que obria la porta a un últim quart d'infart.

Un parcial de 9-0 semblava obrir una escletxa pel BAM a 5 minuts del final (60-50). La reacció visitant va ser immediata i neutralitzava aquest avantatge (62-63, minut 38). En els últims compassos, però, els locals van estar més sòlids i encertats per tancar el 73-67 final.

Així doncs, només resta un partit per finalitzar la lliga regular la setmana vinent. Després d'això, tocarà recarregar piles per Setmana Santa i encarar 6 finals que prometen emocions fortes.