BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]

CRÒNICA TECLA SALA - INFANTIL BLAU MASCULÍ

21 d'Abril de 2024

Partit de jornada avançada com a visitants al camp del Tecla Sala, on el Manyanet i el Laietà, els altres dos candidats a obtenir una de les dues places que donen accés a la fase final, van suar tinta per emportar-se respectius enfrontaments per una diferència mínima de dos i un punt, respectivament.

Però el BAM, líder sòlid des de l'inici de la segona volta, ha posat la cirereta a la setmana amarga del Tecla, que ha vist esvaïda tota possibilitat de classificació per la fase final.

Les ganes de guanyar del BAM i la "decepció" del Tecla, ha fet que l'equip visitant s'emportés una victòria més plàcida de l'esperada. El BAM començava la pressa del bastió "teclenc" amb una primera part de llibre, arribant amb un còmode 25 - 43 al descans.

La segona part ha estat un calc de la primera, que sumat al desànim de l'equip local, ha acabat amb una diferència de més de trenta punts. El 49 - 80 final és un fidel reflex del viscut al camp. Victòria contundent per, com ja comença a ser costum, continuar una jornada més primers en la classificació.

Victòria de prestigi i un passet més cap a les finals. I TU I TU BAM!