BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]

CRÒNICA VILANOVA DEL VALLÈS - INFANTIL BLAU MASCULÍ

26 de Novembre de 2023

Tot i ser un partit matiner a Vilanova del Vallès, els nostres jugadors no han badat, i només han necessitat els dos primers períodes per deixar el partit encarrilat. El marcador en aquell moment mostrava un contundent 3 - 30. Tot indicava que seria un partit tranquil, i potser una bona oportunitat per provar totes aquelles jugades i estratègies practicades als entrenaments.

Però el Vilanova, tot i se cuer i tenir un desaventatge significatiu, no s'ha rendit i ha plantat cara guanyant el tercer període. La primera part acabava amb un marcador 16 - 42. Tot i aquest petit entrebanc, el BAM ha sabut controlar el partit durant la segona part, acabant el partit amb un plàcid 37 - 78. Amb aquest victòria, els nostres nois s'asseguren matemàticament la segona plaça del grup i una participació més que merescuda en la categoria A1.

Ara celebrem aquesta nova fita, i a continuar creixent com a equip. I TU I TU, BAM!